Verbouwen van een woning

Wonen

De vroeger aangebouwde keuken van een vrijstaande eengezinswoning werd strak en rechtlijnig herbekeken. Een optimaal zicht op de nieuw aan te leggen tuin was essentieel. Zwart alu. buitenschrijnwerk met bijhorende gevelpanelen bekleden het nieuwe volume. De donkere kleur werd eveneens doorgetrokken in het vast maatmeubilair: greeploze keuken in zwart gebeitst dik eik fineer (lintgezaagd), werktablet in witte Solid Surface. Centraal een 3-zijdige gashaard die keuken en eetruimte (met aparte ontbijtkast) van elkaar scheiden. Grote keramische tegels (lichtgrijs) als vloer voor keuken en terras waarbij drempelloze schuifdeuren het ruimtelijk gevoel accentueren. Los meubilair en tapijt werden op maat ontworpen.

Hoofdcategorie Wonen
Locatie Schilde
Type Renovatie
Opdracht Volledige architectuuropdracht Volledige interieuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2018
Gunningswijze Privé Onderhands
 
© 2022 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top