Assistentiewoningen Meerschevenne

Welzijn Wonen

53 assistentiewoingen, gemeenschappelijke ruimten en ondergrondse parking

De 53 assistentiewoningen genieten van alle comfort in een parkomgeving naast de Kasteeldreef in de landelijke gemeente Berlare: ruime flats, grote terrassen, ondergrondse parking, alle voorzieningen.
Het volume wordt bepaald door een wisselend spel van insprongen en verspringende terrassen. Het gebouw telt 2 bouwlagen in groen-grijze gevelsteen met boeiboorden die de horizontaliteit benadrukken. De terugliggende dakverdieping is uitgevoerd in thermisch behandeld hout.

Hoofdcategorie Welzijn Wonen
Locatie Berlare
Opdrachtgever Cornerstones Development cvba
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 5.220 m2
Ondergronds 2.230 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2018
Gunningswijze Onderhands
Ism. AIBG (architectuurontwerp)
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top