The Link II

Bedrijven

Bouwen van 2 kantoorgebouwen met ondergrondse parking

Het project omhelst twee kantoorgebouwen waarbij energiezuinigheid en hoogwaardige afwerking centraal stonden. Beide kantoren vormen uiterlijk een samenhangend geheel en fungeren als een herkenbaar baken langs het spoortracé Brussel-Antwerpen. Het gebouw is ontworpen als een polyvalent multitenant kantoor. De achterliggende doelstelling was het huisvesten en services verlenen aan meerdere huurders. Tijdens het ontwerpproces is uitvoerig onderzoek verricht om in beide gebouwen een flexibele en efficiënte kantooromgeving te creëren.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Berchem
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 27.000 m2
Opdracht Studieopdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2018
Gunningswijze Privé
Ism. Jaspers - Eyers & Partners nv (uitvoering)
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top