Kantoorgebouw Phoenix

Bedrijven

Volledige renovatie van een kantoorgebouw

Het kantoorgebouw wordt intern van kop tot teen gestript en voorzien van een nieuwe buitenschil met hetzelfde uitzicht. De volledig nieuwe technische installaties en de nieuwe high-end afwerking zijn gericht op multitenant-verhuring. Het gelijkvloers wordt ruimtelijk verbonden met de eerste verdieping door implementeren van een grote vide. Alle gemeenschappelijke functies worden op deze 2 verdiepingen ondergebracht: opdeelbare vergaderzalen van verschillende grootte, een cafetaria, een koffiebar met barista, een grootkeuken, rust- en zithoeken, concentratieplekken, … kortom energetisch en functioneel up-to-date, vlakbij het Noordstation in Brussel!

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Brussel
Opdrachtgever Baloise Belgium
Type Renovatie
Oppervlakte 17.000 m2
Ondergronds 7.000 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status In uitvoering
Jaar 2019
Gunningswijze Onderhands
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top