Kantoorgebouw QRS Generaal Lemanstraat

Bedrijven

Herbouwen kantoorgebouw en beperkt verbouwen aanpalend kantoorgebouw

Twee eigentijdse kantoorgebouwen, opgericht over een tijdspanne van 2 decennia, worden gerenoveerd tot een samenhorend geheel met eenheid in verscheidenheid. In het bijzonder wordt de buitenschil grondig aangepakt, de compactheid verbeterd en de luchtdichtheid gemaximaliseerd zodat het gebouw wordt omgevormd tot een Bijna Energie Neutraal (BEN 2021) gebouw. Een BEN-gebouw met een frisse en leesbare architectuur, flexibel in gebruik.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Antwerpen
Opdrachtgever QRS nv.
Type Nieuwbouw, Renovatie
Oppervlakte 13.000 m2
Ondergronds 7.000 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status In uitvoering
Jaar 2019
Gunningswijze Onderhands
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top