Inrichting van kantoren voor DELA

Bedrijven

Inrichting van kantoorruimte voor 100 werknemers

Voor de inrichting van de nieuwe kantoren voor Dela op de 3de en 4de verdieping in de Avenuebuilding is er gekozen voor volledige transparantie wat geleidt heeft tot de keuze voor open landschappen en glazen wanden met signalisatie volgens de Dela-filosofie. De behoeftes en wensen van de werknemers stonden centraal. Een interne werkgroep van DELA-werknemers fungeerde als klankbord voor het ontwerpteam wat resulteerde in nieuwe functies binnen een kantooromgeving van 2011 zoals een relaxruimte, biliotheek/vergaderruimte met een cosy-look, multifunctionele cafetaria waar men kan eten, ontspannen aan de pool-tafel, een kort gesprek kan doen, wat kan lezen, …
In het landschapskantoor op de 4e verdieping worden werkplekeilanden gecreëerd waartussen informele werkplekken geplaatst zijn. Elke plek heeft een eigen kleur en geeft zo een speels karakter en herkenning in de ruimte.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Antwerpen
Opdrachtgever Dela Holding Belgium nv
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 2.000 m2
Opdracht Volledige interieuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2012
Gunningswijze Onderhands
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top