Kantoorgebouw Care Property Invest

Bedrijven

High-end uitbreiding van een kantoorgebouw te Schoten

Updates   Updates  
- 31-03-2021: Start werken CPI

De vormentaal van het toegevoegde volume refereert naar de eenvoudige typologie van de bestaande hoeve, maar contrasteert tegelijk inzake materiaalgebruik: De huidige hoeve blijft onaangeroerd en behoudt zijn prominente aanwezigheid op het perceel doordat het nieuwe volume achterliggend wordt ingeplant. Een opvallende stalen spiltrap verbindt het gelijkvloers met het duplexniveau en krijgt een prominente plek in het gebouw. Op deze wijze verdubbelen we het aantal werkplekken en komen er extra vergaderzalen bij. Het interieur is volledig op maat ontworpen, hoogwaardig afgewerkt en met een knipoog naar de bestaande inrichting.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Schoten, Antwerpen
Opdrachtgever Care Property Invest NV
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 517 m2
Ondergronds 271 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht Volledige interieuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2022
Gunningswijze Onderhands
De voorgevel van het nieuwe gebouw.
achtergevel
programma van eisen
 
© 2022 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top