Kantoor abv+architecten

Bedrijven

Omvorming van oud bedrijfsgebouw tot kantoorgebouw

Een pand dat vroeger een vleesverwerkend bedrijf was werd omgevormd tot een kantoorruimte met een mogelijke bezetting van 25 personen. Binnenin het gebouw is de monile industrievloer behouden en werden de originele structurele elementen teruggebracht naar hun oorspronkelijke staat; deze geven het kantoor een uniek karakter.
De invulling van de kantoorruimte is helder en open: één volume in de ruimte herbergt de functionele elementen (sanitair, vergaderruimte, maquetteruimte, server, keuken, bergingen, … ) en scheidt het landschapskantoor van de lunchzone. Aan de zijde van het dok - op een verhoogd platform - bevinden zich de lunchruimte en aangrenzend een groot inpandig terras die samen een ruim zicht hebben op het Lobroekdok en Ring van Antwerpen. Grote raampartijen zorgen voor een lichte en aangename werkplek.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Antwerpen
Opdrachtgever abv+ architecten
Type Renovatie
Oppervlakte 500 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2010
Gunningswijze Onderhands
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top