Sportcomplex Gasthuishoevestraat

Publiek

Sportinfrastruktuur met parking, buurtparkje en buitenvelden (Oefencomplex Antwerp Giants)

Op een sterk versnipperd perceel vlakbij het Sportpaleis wordt een sporthal gerealiseerd, in combinatie met een multifunctionele parking en een buurtparkje. De sporthal zal voornamelijk dienstig zijn voor de Antwerp Giants, dé basketclub van Antwerpen. De sportzaal zal gebruikt worden door de eerste ploeg, de jeugd- en damesploeg voor zowel trainingen als occasionele wedstrijden en zomerkampen. De parking kent een dubbel gebruik; een deel is bestemd voor de sporthal, terwijl het andere deel voor diverse evenementen kan dienen in het Sportpaleis.

Hoofdcategorie Publiek
Locatie Merksem
Opdrachtgever NV Antwerps Sportpaleis
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 3.916 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2018
Gunningswijze Wedstrijd
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top