Kantoorgebouw QRS Battel

Bedrijven

Bouwen van een kantoorgebouw

Aan de rand van Mechelen - op de oever van de Leuvense Vaart - wordt op een bestaand bedrijvencentrum een kantoorcomplex opgetrokken dat bestaat uit twee volumes die verbonden kunnen worden op de verdiepingen. Beide volumes kennen een horizontale vormentaal, met gestapelde en verspringende bouwlagen met inliggende gevelpartijen die zorgen voor variërende grootte van terrassen. Op de terrassen wordt rondomrond groene beplanting voorzien zodat de groen-beleving van de gevel wordt doorgetrokken tot in de kantoren.

Hoofdcategorie Bedrijven
Locatie Mechelen
Opdrachtgever QRS nv
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 8.000 m2
Ondergronds 5.500 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status Studiefase
Jaar 2018
Gunningswijze Privé Onderhands
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top