Inrichting kantoren Baloise

Bedrijven Kantoren

Inrichten van niveau 10, 11 en 12 van het Phoenix gebouw te Brussel op maat van Baloise.

Verdieping 10, 11 en 12 in het Phoenix gebouw te Brussel kregen een volledig nieuwe kantoorinrichting op maat van Baloise. Het open vloerplan geeft de mogelijkheid om te werken met afwisselend open en gesloten zones. De ruimte wordt visueel opgedeeld door strategisch geplaatste tussenvolumes zoals meetingrooms, phonebooths en koffiecorners. Zo ontstaat er een mix van landschapskantoren, overleghoeken, focusplekken en gesloten kantoren.

Voor Baloise mocht het geheel wat speelser zijn, zo werd oa in een van de hoeken een tribune geplaatst waar presentaties gegeven kunnen worden, teamoverleg mogelijk is of een koffiepauze genomen kan worden. Om het geheel een huiselijk gevoel te geven werd er gewerkt met hout en overwegend groene kleuraccenten, ook zijn er tal van informele overlegplekken voorzien waar het gezellig samenzitten is.

Hoofdcategorie Bedrijven Kantoren
Locatie Brussel
Opdrachtgever Baloise
Type Renovatie
Oppervlakte 2.700 m2
Opdracht Volledige interieuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2020
Gunningswijze Onderhands
Ism. Verhoeven Interieurbouw
 
© 2023 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top