Versluys Arena (stadion KV Oostende)

Publiek

Sinds start seizoen 2015-16 heeft KV Oostende een gloednieuwe hoofdtribune in het Albertpark, ontworpen door abv+architecten en ZJA. Door afbraak van 3 bestaande tribunes wordt ruimte gemaakt voor één grote hoofdtribune voor 3700 supporters. De hoofdtribune telt 3 lagen en is deels verzonken tov het straatniveau. Ze biedt plaats aan kleedruimtes, een vip-ruimte, publiekskantine en een ‘open pauzeruimte’ op de verdieping. Als gevelafwerking is gekozen voor een bakstenen plint en verticale houten lamellen.

Hoofdcategorie Publiek
Locatie Oostende
Opdrachtgever KVO Oostende Stadion NV
Type Nieuwbouw
Oppervlakte 5.400 m2
Opdracht Volledige architectuuropdracht
Status Opgeleverd
Jaar 2016
Gunningswijze Wedstrijd
Ism. Zwarts en Jansma Architecten
abvplusarchitecten_VersluysArena_InkomBalie
abvplusarchitecten_VersluysArena_Voorgevel
abvplusarchitecten_VersluysArena_OnderTribune
abvplusarchitecten_VersluysArena_Speelveld
abvplusarchitecten_VersluysArena_GangKleedkamers
abvplusarchitecten_VersluysArena_Tribune
 
© 2019 abv+ architecten Gebruiksvoorwaardes Cookie policy. Website by Shtick
Top